Screenshots Page Not Working

This is the place for chit chat! Everything goes even Star Trek! Just make sure to buy the Moderator a drink!

Moderators: Darksaber, General_Trageton, K_Kinnison

Post Reply

Screenshots Page Not Working

Knightsaber
Cadet 2nd Class
Posts: 54
Joined: Sun Apr 25, 2010 11:42 pm

Post by Knightsaber » Tue Mar 03, 2020 5:17 am

Ever since the most recent ship updates back in January, I have not been able to access any of the individual galleries for the completed ships at all. Is there a glitch in the system? Every time I click, the pics I want to view do not open up like normal.

User avatar
Darksaber

Fleet Admiral (Administrator)
Posts: 10861
Joined: Mon Jan 10, 2000 12:01 am
Contact:

Post by Darksaber » Tue Mar 03, 2020 6:50 am

Force, if you copy and paste the links it's showing HTTP:// instead of HTTPS;// don't know if that's a factor
“You can please some of the people all of the time, you can please all of the people some of the time, but you can’t please all of the people all of the time”.”
- John Lydgate

Good Things Come To Those Who Wait....
Darksaber's X-Wing Station

User avatar
Forceflow

Fleet Admiral (Administrator)
Posts: 5488
Joined: Wed Oct 20, 1999 11:01 pm
Contact:

Post by Forceflow » Thu Mar 05, 2020 1:42 pm

Mhm... that is strange, it was working for me. Though the non https connection could have been an issue depending on the browser. I really thought I had fixed this but I must have missed some links.
@Knightsaber: Can you please try again?
Murphy was an optimist! I am a pessimist!
And always remember that a smile is cheaper than a bullet! (District 9)
Webmaster of the X-Wing Alliance Upgrade Project

User avatar
JeremyaFr
Commander
XWAU Member
Posts: 2236
Joined: Mon Jan 18, 2010 5:52 pm
Contact:

Post by JeremyaFr » Thu Mar 05, 2020 7:14 pm

I'm using the Edge browser.
Now the screenshots page is fine.
Thanks.

The Saxman

Admiral (Moderator)
Posts: 3457
Joined: Fri Jan 14, 2000 12:01 am

Post by The Saxman » Fri Mar 06, 2020 12:25 pm

JeremyaFr wrote:
Thu Mar 05, 2020 7:14 pm
I'm using the Edge browser.
Image

(Actually, I don't know that. But really? Edge? :-P)

User avatar
General_Trageton

Fleet Admiral (Administrator)
Posts: 12686
Joined: Fri Apr 27, 2001 11:01 pm
Contact:

Post by General_Trageton » Fri Mar 06, 2020 1:56 pm

Well at least you know it‘s Edge, several of our colleagues used to report browser issues thinking they were using IE(bad enough) while actually using edge ...
Your ship, Captain. I need a drink. - Vince Trageton
Vince T's Modding HQ | My Steam Workshop
Vince T's X-Wing HQ New VXHQ Website WIP

User avatar
darklord
Lieutenant
Galactic Empire
Posts: 772
Joined: Sun Jan 16, 2005 12:01 am
Contact:

Post by darklord » Fri Mar 06, 2020 3:05 pm

Well now that edge will be chromium based, one hopes, that should bump it up nicely in the usability department. (Although at the moment you still have to update it manually)

I myself am a long standing firefox user.

User avatar
General_Trageton

Fleet Admiral (Administrator)
Posts: 12686
Joined: Fri Apr 27, 2001 11:01 pm
Contact:

Post by General_Trageton » Fri Mar 06, 2020 3:24 pm

Yah same here
Your ship, Captain. I need a drink. - Vince Trageton
Vince T's Modding HQ | My Steam Workshop
Vince T's X-Wing HQ New VXHQ Website WIP

Knightsaber
Cadet 2nd Class
Posts: 54
Joined: Sun Apr 25, 2010 11:42 pm

Post by Knightsaber » Sat Mar 07, 2020 5:29 am

Working for me now again too, thank you!

Post Reply